18 октомври 2010 г.

Ново свежо място за музика - Skankdal


Въпреки, че играта на думи skank (танц от ска музиката, спа пънк и други подобни стилове) и skandal, скандално е случайна, skankdal носи в името си поне две послания. Или поне след опит да бъде изписано skandal, но в последствие сбъркано и оказало се с едно "к" в повече, е станало нещо още по-креативно.

Това издават момчетата, които стоят зад проекта SKANKDAL.COM. Ако сте ценител на хубавата, съдържателна и разнообразна музика, ще оцените и целите, които са си поставили: скандализиране на музикалните вкусове; напомняне, че доооста сме зациклили в музикалните си възприятия; осъзнаване, че е безмислено да делим музиката на стилове; разграничаване между балканска музика и чалга.

В Skankdal редовно ще се появяват интервюта с всякакви артисти, свързани с музиката. Ще има и редовно инфо за значими музикални събития. Bookmark-вайте сайта, защото регулярната му проверка ще си струва!

Гответе се и за първото парти на Skankdal в Sugar (28.10.2010), на което ще се включат DJ-ските крюта Camp Sessions, Basstards, Failure Dj’s и Fruit Sessions.

Няма коментари:

Публикуване на коментар