13 октомври 2010 г.

Вкусна Супа Стар!



Отдавна не бяхме виждали толкова много добри идеи събрани на едно място. Още на входа си тотално запленен - Supa Star те вика със страхотната си топла дървения и огромните витрини от които надничат бели висящи крушки.



Видимо направен с мерак, това е един от ресторантите в София, които заслужават да им бъдеш редовен клиент. От една страна няма риск за стомаха от високо ниво на junk храна, защото тук ще намерите само домашно приготвени супи и сандвичи. Менюто всеки ден е различно - мераклиите от Supa Star го постват редовно на стената на страничката си във facebook.

Взимате си топлата супа и забравяте, че трябва да се връщате в офиса след половин час. Интериорът е изключително запомнящ се - супер семпли бели стени, но украсени с уникални хрумвания. Цветовете са много, но не се бият. Разбрахме, че творците са Funkt.eu - студио за идеи, както се вижда.



И локацията е повече от чудесна. Остава само да се разберете с шефовете си да преместят офиса някъде до Шишман, защото няма доставки.

Supa Star няма нужда от реклама (неслучайно казват, че когато един продукт е добър, той сам се продава). Според градските легенди, една от създателите е живяла в Лондон и именно оттам й е хрумнала страхотната идея за подобно място в София.



Супите са на Шишман, точно срешу 133 СОУ.
the Everhooder за супата

Няма коментари:

Публикуване на коментар